ENJOII RESTAURANT

ENJOII RESTAURANT Heerlijke sushi

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 511 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Enjoii Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

30 jun 2022 om 11:28 It’s always a pleasure being Your customer!
7 jun 2022 om 18:53 Geen eten ontvangen. Gebeld met enjoi… wij kunnen er niets aan doen. En daar zit je dan. Geen contact mogelijk met Thuisbezorgd. Mijn betaling kan ik niet storneren. dus… compleet over de emmer.
28 mei 2022 om 0:13 Heerlijk eten. Bezorging netjes, vriendelijk.
21 mei 2022 om 22:59 Op thuisbezorgd gaf hij 30 min aan maar duurde meer als 1,5 uur belachelijk
9 apr 2022 om 22:11 Niet heel bijzonder. Wel erg duur.
8 apr 2022 om 0:09 Perfect!!
16 mrt 2022 om 21:23 Perfect on time delivery almost to the minute. Request to mark the rolls with labels validated and the signature rolls themselfs are simply the best you can find in tilburg
21 feb 2022 om 20:50 Eten was nauwelijks warm en vrij droog.
24 jan 2022 om 23:27 My first purchase. I will definitely repeat this. Very suggested!!
10 jan 2022 om 12:29 Lekkere sushi.
30 dec 2021 om 20:46 Het eten was overheerlijk, zoals we gewend zijn. Maar, deze keer misten we wat dingen. We hadden twee keer tempura besteld en kregen daar maar 1x saus bij. De extra knoflooksaus was er ook niet en we hadden maar 1 set stokjes… Volgende keer beter
16 dec 2021 om 22:01 Eten is VERSCHRIKKELIJK slecht, alles is koud en slap absoluut het smerigste wat ik OOIT op thuisbezorgd heb besteld !!