ENJOII RESTAURANT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 526 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Enjoii Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

21 nov 2022 om 22:03 Smaak erg lekker alleen de rijst was wel droog
25 okt 2022 om 8:06 Bezorging duurde erg lang, babi pangang was lauw, was ook niet zoals we gewend zijn. Droog en taai en met een kwak tomaten puree.. salade was karig voor dat geld. Ik ga er niet nog een keer bestellen
16 okt 2022 om 10:12 Een tegenvaller. De beide schotels (Tjap Tjoi en Beef Teriyaki) waren in orde, maar ook niet meer dan dat. Rijst is echter niet inclusief! En de gerechten waren lauw tot zelfs koud.
14 okt 2022 om 8:01 Ik heb nog nooit zulke slechte sushi op! Je zou denken je besteld in de middag ! Dan heeft de kok de sushi rijst net op gezet en krijg je verse sushi Maar nee ik kreeg droge meuk! De krab was rot Overal zat garnaal Alles onder de mayo! balen
21 sep 2022 om 17:26 €26 voor 2 kleine bakjes is schandalig hier bestel ik nooit meer
14 sep 2022 om 0:28 Food was good as always I only wish the menu and prices would be the same of lunch vs dinner. I prefer the menu of lunch which is way cheaper!! Or maybe they changed the menu and insanely increased the prices…then they lost a customer
4 sep 2022 om 18:19 Super!!
26 aug 2022 om 22:11 Lekkere sushi,en snelle bezorging.
21 aug 2022 om 20:08 Snelle levering zoals aangegeven tijdens bestellen en natuurlijk heerlijk zoals altijd.
17 aug 2022 om 18:53 Pokebowl miste de advocado, verder was die heerlijk Het andere gerecht niet Friet erg slap en koud. Varkenshaasje ook niet warm en erg droog taai. Helaas dat bestellen we niet meer Pokebowl wel oke
28 jul 2022 om 22:02 Altijd lekker, vegan roll is een favoriet. Mayo bij de temaki hoeft voor mij niet. Een favo plek om sushi te gaan eten en bij te bestellen.
30 jun 2022 om 11:28 It’s always a pleasure being Your customer!