ENJOII RESTAURANT

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 521 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Enjoii Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

21 sep 2022 om 17:26 €26 voor 2 kleine bakjes is schandalig hier bestel ik nooit meer
14 sep 2022 om 0:28 Food was good as always I only wish the menu and prices would be the same of lunch vs dinner. I prefer the menu of lunch which is way cheaper!! Or maybe they changed the menu and insanely increased the prices…then they lost a customer
4 sep 2022 om 18:19 Super!!
26 aug 2022 om 22:11 Lekkere sushi,en snelle bezorging.
21 aug 2022 om 20:08 Snelle levering zoals aangegeven tijdens bestellen en natuurlijk heerlijk zoals altijd.
17 aug 2022 om 18:53 Pokebowl miste de advocado, verder was die heerlijk Het andere gerecht niet Friet erg slap en koud. Varkenshaasje ook niet warm en erg droog taai. Helaas dat bestellen we niet meer Pokebowl wel oke
28 jul 2022 om 22:02 Altijd lekker, vegan roll is een favoriet. Mayo bij de temaki hoeft voor mij niet. Een favo plek om sushi te gaan eten en bij te bestellen.
30 jun 2022 om 11:28 It’s always a pleasure being Your customer!
7 jun 2022 om 18:53 Geen eten ontvangen. Gebeld met enjoi… wij kunnen er niets aan doen. En daar zit je dan. Geen contact mogelijk met Thuisbezorgd. Mijn betaling kan ik niet storneren. dus… compleet over de emmer.
28 mei 2022 om 0:13 Heerlijk eten. Bezorging netjes, vriendelijk.
21 mei 2022 om 22:59 Op thuisbezorgd gaf hij 30 min aan maar duurde meer als 1,5 uur belachelijk
9 apr 2022 om 22:11 Niet heel bijzonder. Wel erg duur.